Aanvragen

Coteq Netbeheer heeft eerder aan al haar klanten kosteloos een slimme meter aangeboden. We hebben dat wijk voor wijk gedaan. Een aantal mensen hebben nog geen slimme meter vanwege verschillende redenen. Daar waar het kan, krijg je bericht van ons om alsnog een slimme meter te laten plaatsen.

Als je op eigen initiatief een slimme meter aanvraagt, kunnen er wel kosten aan verbonden zijn. Hetzelfde geldt voor situaties waarin je na het weigeren van de meter, de meter later wilt laten installeren. Dat zien wij als prioriteitsplaatsing. De kosten voor een prioriteitsplaatsing bedragen eenmalig € 72,60 (incl. btw) voor een elektriciteits- en gasmeter samen en € 67,76 (incl. btw) voor alleen een elektriciteitsmeter. Heb je zonnepanelen en zijn deze geregistreerd via energieleveren.nl, dan is de prioriteitsplaatsing gratis.

Klik hier voor het formulier prioriteitsaanvraag slimme meter.

Meerdere slimme meters aanvragen?

Wil je als zakelijke klant of leverancier meer dan één slimme meter aanvragen? Vul dit formulier volledig in en stuur het ons toe. Heb je een vraag over het formulier? Neem dan contact met ons op.