Meteropnemer Cogas aan de deur

Vanaf dinsdag 7 september komt gedurende 4 tot 6 weken een meteropnemer van Cogas aan de deur in Almelo, Goor en Oldenzaal. We leggen je verderop uit bij wie de meteropnemer langskomt, waarom dat zo is en wat je kunt verwachten (als het voor jou van toepassing is). 

Als je geen slimme meter hebt óf als jouw slimme meter niet op afstand wordt uitgelezen, dan geef je je meterstanden jaarlijks zelf door aan je energieleverancier. Daarnaast zijn wij als netbeheerder wettelijk verplicht om ééns per 3 jaar de meterstanden te controleren. Deze opname (controle) vindt de komende 4 tot 6 weken plaats in Almelo, Goor en Oldenzaal. 

Wat je kunt verwachten

Een Cogas-medewerker gaat voor ons vanaf 7 september gedurende 4-6 weken zónder afspraak langs bij huishoudens in Almelo, Goor en Oldenzaal die geen slimme meter hebben, of die een slimme meter hebben die niet op afstand wordt uitgelezen.

  • De medewerker draagt Cogas-kleding,
  • rijdt in een Cogas-auto of bus
  • en kan zich legitimeren.

Deze medewerker neemt vervolgens de meterstanden op van de Coteq-meter(s) voor gas en/of elektriciteit. Lees ook meer over de Cogasgroep en de verschillende bedrijfsonderdelen.

Niet thuis? Geen probleem!

Is er niemand thuis? Dat is natuurlijk geen probleem! De meteropnemer laat een kaart achter met een kenmerk, waarna je eventueel zelf de meterstanden online kunt doorgeven. Lukt dat niet, dan kun je ons ook bellen of een mail sturen om een afspraak te maken. De contactgegevens vind je op de kaart die we bij je in de bus achterlaten.