Transportindicatie aanvragen SDE++ kan tot en met 11 november

Het formulier om een transportindicatie aan te vragen voor de SDE++-regeling is open t/m 11 november 17:00 uur. Op dat  moment sluit de subsidieronde van dit najaar. Binnen 10 werkdagen na ontvangst ontvang je van ons de indicatie. 

Als je als bedrijf duurzame energie gaat opwekken, is de kans groot dat je daar de SDE++-subsidie voor in gaat zetten. Gaat het om een installatie in ons verzorgingsgebied? Dan heb je een transportindicatie van ons nodig om in aanmerking te kunnen komen voor de subsidie. De SDE++-subsidieronde is open van 5 oktober tot en met 11 november 17:00 uur. Je kunt de transportindicatie dus nu al bij ons aanvragen.  

Hoe bepaalt de netbeheerder een transportindicatie?
De netbeheerder geeft een transportindicatie af, tenzij de aanvraag is gedaan in een gebied waar de netbeheerder een formele vooraankondiging van congestie heeft gedaan bij de ACM. Ook moet daar het onderzoek naar congestiemanagement door de netbeheerder zijn afgerond. Voor de gemeente Almelo betekent dat er geen transportindicaties worden verstrekt, omdat in die gemeente sprake is van congestie.

Zo snel mogelijk
Wij raden je aan om deze indicatie zo snel mogelijk aan te vragen, zodat je het tijdig aan de subsidieaanvraag toe kunt voegen. Je ontvangt binnen 10 werkdagen na ontvangst van de aanvraag een transportindicatie.
» Vraag nu een transportindicatie aan.