Aanvragen

Coteq Netbeheer biedt tot en met 2020 aan al zijn huishoudens en midden- en kleinbedrijven (met een kleinverbruiksaansluiting) kosteloos slimme meters aan. Wij doen dat wijk voor wijk. U ontvangt vanzelf bericht wanneer uw wijk aan de beurt is. U hoeft zelf geen initiatief te nemen.

Het kan zijn dat u pas over een aantal jaren aan de beurt bent. Wilt u weten wanneer uw wijk ongeveer aan de beurt is? Bekijk dan onze planning.

Slimme meter met voorrang

Wilt u niet wachten tot uw wijk aan de beurt is voor de plaatsing van slimme meters? Dan kunt u versneld een slimme meter aanvragen via een prioriteitsplaatsing. De kosten daarvoor bedragen eenmalig € 72,60 (incl. BTW) voor een elektriciteits- en gasmeter en € 67,76 (incl. BTW) voor alleen een elektriciteitsmeter. Heeft u zonnepanelen en zijn deze geregistreerd via energieleveren.nl, dan is de prioriteitsplaatsing gratis. Na uw aanvraag plaatsen wij de slimme meters binnen drie maanden, tenzij dit om technische redenen niet mogelijk is.

U kunt versneld een slimme meter aanvragen via het formulier prioriteitsaanvraag.

Meerdere slimme meters aanvragen?

Wilt u als zakelijke klant of leverancier meer dan één slimme meter aanvragen? Vul dit formulier volledig in en stuur het ons toe. Heeft u een vraag over het formulier? Neem dan contact met ons op.