Stage, afstuderen

Kom bij Coteq Netbeheer!

Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stage in de energiesector? Dan ben je welkom bij Coteq Netbeheer. Wij vinden het niet alleen belangrijk dat jij leert, maar wij willen ook graag van jou leren. En wij denken graag met je mee over de invulling van je stage.  Of het nu gaat om een snuffel- of oriënterende stage, een beroepsopleidende stage voor een langere periode: er is veel mogelijk. Afhankelijk van de aard en de duur van je stage kun je een stagevergoeding ontvangen.

Wij investeren in jouw toekomst

Tijdens je stageperiode investeren wij in jouw ontwikkeling door middel van persoonlijke begeleiding en proberen wij zo goed mogelijk aan te sluiten bij jouw leerdoelen. Zo dragen wij bij aan jouw toekomst − en kun jij wellicht in de toekomst ook weer iets voor Coteq betekenen!

Afstuderen

Ben je op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht, of heb je al een opdracht in gedachten, ook dan ben je welkom bij Coteq. Graag horen wij van jou wat je ideeën voor een afstudeeropdracht zijn, maar we denken hier ook graag over met je mee. Afstuderen binnen Coteq betekent dat je veel vrijheid krijgt. Er zijn veel mogelijkheden bespreekbaar.

Traineeship

Ben je net afgestudeerd en op zoek naar een uitdaging? Groei dan mee in ons netwerk! Coteq biedt een leerzame omgeving en is daarmee een uitdagende, interessante organisatie voor trainees. Een traineeship volgen binnen Coteq betekent dat je kennis maakt met een grote diversiteit aan producten en diensten en dat je bouwt aan je eigen netwerk.

Er is veel ruimte voor eigen initiatief en wij bieden je dan ook ruime mogelijkheden voor verdere ontplooiing en opleiding. Je wordt gecoacht door ervaren mensen. Groei jij mee in ons netwerk?

Vul het onderstaande formulier in