Algemeen

Ik heb een zwakke plek gevonden in een van jullie systemen: wat te doen?

Bij Coteq vinden wij de veiligheid van onze systemen erg belangrijk. Ondanks onze zorg voor de beveiliging van deze systemen kan het voorkomen dat er toch een zwakke plek is. Lees verder wat je kunt doen als je een zwakke plek hebt gevonden.

Lees meer
Welk btw-tarief hanteren jullie, 9% of 21%?

Normaal gesproken hanteren we 21% btw. De overheid heeft echter een tijdelijke verlaging doorgevoerd van 1 juli tot en met 31 december 2022. Lees verder voor meer informatie over het btw-tarief.

Lees meer
Ik kom er niet uit met mijn energieleverancier. Wat moet ik doen?

Heb je geen overeenstemming kunnen bereiken met je energieleverancier en is het contract onterecht opgezegd? Lees hier verder wat je kunt doen.

Lees meer
Ik kan mijn energierekening niet meer betalen. Wat nu?

Neem zo snel mogelijk contact op met je energieleverancier. Zij denken met je mee in het vinden van een oplossing. Lees verder voor meer informatie.

Lees meer
Waarom staat iemand van Cogas, Coteq (of ander bedrijf) bij mij aan de deur, zonder aankondiging?

Het komt weleens voor dat we onaangekondigd bij je aan de deur komen voor een metercontrole of meteropname. Voor verdere informatie, lees verder.

Lees meer
Wat is een investeringsplan?

Een investeringsplan informeert je over de benodigde uitbreidings- en vervangingsinvesteringen voor het gas- en elektriciteitsnet van een netbeheerder. Lees verder voor meer informatie over de totstandkoming van een investeringsplan.

Lees meer
Waarom stelt Coteq een investeringsplan op?

Een investeringsplan informeert je over de benodigde uitbreidings- en vervangingsinvesteringen voor het gas- en elektriciteitsnet van een netbeheerder. Lees verder voor meer informatie.

Lees meer
Wie is mijn netbeheerder?

Je kunt op www.mijnaansluiting.nl de postcodecheck doen, zo zie je direct wie de netbeheerder is voor gas en/of elektriciteit.

Lees meer
Wat is het verschil tussen een netbeheerder en energieleverancier?

De netbeheerder zorgt voor het onderhoud en beheer van de energienetten en de energieleverancier levert via dit net de energie naar je woning of het bedrijf. Lees verder voor meer informatie.

Lees meer