Bedankt voor het versturen

Je hebt ons laten weten dat je na je eerdere weigering, toch gebruik wilt maken van ons aanbod om slimme meters bij je te plaatsen. Met deze e-mail bevestigen wij je keuze voor acceptatie van de slimme meters.

Wanneer krijg ik de slimme meters?

Wij nemen contact met je op om de slimme meters te komen plaatsen. De plaatsing van de meters gebeurt in principe binnen drie maanden, tenzij dit om technische redenen niet mogelijk is.

Heb je je bedacht buiten de 28 dagen bedenktijd?

Let op: heb je je keuze voor het opheffen van de weigering van de slimme meters buiten de 28 dagen bedenktijd doorgegeven? Dan nemen we je aanvraag in behandeling als een prioriteitsplaatsing. Dit betekent dat de plaatsing niet meer gratis is. De kosten voor de prioriteitsplaatsing bedragen eenmalig € 72,60 (inclusief btw) voor een elektriciteit- en gasmeter samen en € 67,76 (inclusief btw) voor alleen een elektriciteitsmeter.

Heb je vragen?

Als je nog vragen hebt, neem dan telefonisch of per mail contact met ons op. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur bereikbaar via telefoonnummer 0546 – 83 66 66 of e-mailadres info@coteq.nl.

Contact opnemen