Formulier meterstanden doorgeven

Vul onderstaande formulier volledig in en voeg foto's toe van de meterstanden. Een foto bewijst voor ons de meterstand en is dus verplicht bij elk actief telwerk. Handig: zo hoef je niet thuis te blijven voor een monteur. Doorloop het formulier volledig en de mogelijkheden om de foto's te uploaden verschijnen vervolgens vanzelf in beeld.

Namen

Vul hier het kenmerk in dat je op de brief of kaart vindt.

Heb je een gasmeter? 
Meterstand gas

Vul de gasmeterstand in het veld hieronder in en voeg een foto toe. Cijfers achter de komma zijn niet nodig envergeet niet om een foto te uploaden!

Woon je in Almelo, Goor of Oldenzaal? 
Meterstanden elektriciteit

Dan ben je (ook) aangesloten op het elektriciteitsnetwerk van Coteq en geef je je meterstanden verderop door. Vergeet niet om een foto te uploaden!

Toelichting standen en telwerken

Op sommige elektriciteitsmeters kun je tot wel 4 meterstanden aflezen. Telwerk 1 en 2 geven het verbruik weer en telwerk 3 en 4 de de hoeveelheid energie die je teruglevert (bijv. bij zonnepanelen). Twijfel je over wat je moet noteren en uploaden? Bekijk dan de standen op hetzelfde tijdstip twee dagen achter elkaar. Geef de standen door die veranderd zijn. Cijfers achter de komma hoef je niet in te voeren.

Bekijk ook de handleidingen van slimme meters voor het aflezen (een nieuw venster opent zich).

Vul meterstand in.

Vul meterstand in.

Vul meterstand in.

Vul meterstand in.

Voor je verder gaat: heb je (de) foto('s) geüpload?

Je gegevens zijn veilig bij ons. We gebruiken ze alleen voor de controle van je meterstanden en om eventueel contact met je op te kunnen nemen bij onduidelijkheden.