Een overeenkomst met Coteq Netbeheer

Als je een een elektriciteitsaansluiting hebt in Almelo, Goor of Oldenzaal dat groter is dan 3x80 ampère, dan heb je een grootverbruikaansluiting en een aansluit- en transportovereenkomst met Coteq Netbeheer.

Aansluiting aanvragen en wijzigen

Wil je een grootverbruikaansluiting aanvragen of wijzigen in ons verzorgingsgebied? Dit regel je via Mijnaansluiting.nl. Houd er rekening mee dat je dit soort aansluitingen ruim van te voren aanvraagt (denk minimaal aan een half jaar tot een jaar) omdat het vaak specifieke omstandigheden en complexiteit met zich meebrengt. Heb je de elektriciteitsaansluiting niet meer nodig? Dan kunnen wij hem verwijderen. Neem dan contact met ons op of start de verwijderingsaanvraag via Mijnaansluiting.nl.

Vragen over je grootverbruikaansluiting?

Contact opnemen

Technische en bouwkundige informatie

Download onze technische eisen
Afbeelding

Wist je dat wij

  • Het energienetwerk vernieuwen en uitbreiden.
  • Ervoor zorgen dat jij 24/7 op gas en stroom kunt rekenen.
  • Excellent netbeheer bij ons voorop staat.
  • Verantwoordelijk zijn voor je energiemeter.
Zonnepanelen

Energie opwekken en terugleveren

Heb je plannen om zelf energie op te gaan wekken of doe je dat al? Bekijk dan de informatie die voor jou als grootverbruiker van toepassing is.
Ontdek meer

Veelgestelde vragen

De meterstanden op mijn nota zijn niet juist (geschat). Kunnen ze gecorrigeerd worden?

Heb je de nota ontvangen en wijken je meterstanden teveel af, dan adviseren wij je om contact op te nemen met je energieleverancier.

Lees meer
Wat is het verschil tussen een netbeheerder en energieleverancier?

De netbeheerder zorgt voor het onderhoud en beheer van de energienetten en de energieleverancier levert via dit net de energie naar je woning of het bedrijf. Lees verder voor meer informatie.

Lees meer
Wat is de aansluitwaarde van mijn elektriciteitsaansluiting?

De aansluitwaarde van je elektriciteitsaansluiting staat vermeld op de rekening van je energieleverancier. Lees verder voor meer informatie over de aansluitwaarde van je elektriciteitsaansluiting.

Lees meer
Merk ik iets van de krapte op het elektriciteitsnet?

Als particuliere of zakelijke klant met een kleinverbruikaansluiting merk je niet direct iets van de krapte op het elektriciteitsnet. Voor een zakelijke klant met een grootverbruikaansluiting ligt dit anders. Voor meer informatie over het elektriciteitsnet, lees verder.

Lees meer
Alle gerelateerde veelgestelde vragen