Excellent netbeheer

Sinds de oprichting in 1966 behoren wij tot de beste netbeheerders. Via betrouwbare en veilige netwerken transporteren wij gas en elektriciteit naar consumenten en ondernemingen in ons verzorgingsgebied. Op onze infrastructuren voor gas en elektriciteit zijn ruim 141.000 klanten aangesloten.

Logo Netbeheer Nederland

Coteq Netbeheer en Cogas

Coteq is de netbeheerder binnen de Cogas groep. De Cogas groep heeft naast de netbeheerder, die wettelijke taken uitvoert op het gebied van gas en elektriciteit, ook bedrijfsonderdelen gericht op onder meer glasvezel en duurzame energie. Coteq Netbeheer was voorheen actief onder de naam Cogas Infra en Beheer. Toezichthouder ACM (Autoriteit Consument en Markt) heeft verzocht een duidelijkere splitsing aan te brengen tussen de benaming van de netbeheerder en de andere bedrijfsonderdelen. Daarom heten wij sinds 1 september 2017 Coteq Netbeheer.

Coteq Netbeheer is lid van brancheorganisatie Netbeheer Nederland.

Mask Group 4

Werken bij Coteq

We zoeken regelmatig nieuwe collega's die samen met ons werken aan de energievoorziening in de regio!

Meer over werken bij Coteq

Energietransitie versnellen

De energiewereld is in transitie en onze energienetten spelen een belangrijke rol. We willen dat jij ook in de toekomst kan rekenen op een veilige, betrouwbare, betaalbare en steeds duurzamer wordende energie-infrastructuur. Onze organisatie staat voor excellent netbeheer en behoort al jaren tot de regionale netbeheerders met de hoogste betrouwbaarheid. Eén van de zaken die daar de basis voor legt, is ons investeringsplan.

Nu én later een betrouwbare energievoorziening

Onze investering

Onze missie en visie

Het is onze missie om als één van de beste netbeheerders in Nederland de klanten in ons verzorgingsgebied op een veilige, betaalbare, betrouwbare en duurzame wijze te voorzien van energie-infrastructuren.

We willen een klantgerichte, efficiënte en stabiele netbeheerder zijn, waar onze medewerkers trots op zijn en met plezier werken, en die onze aandeelhouders als de vanzelfsprekende partner zien om hun duurzaamheidsdoelen te helpen realiseren.

We willen tot de beste drie netbeheerders van Nederland horen, zowel wat betrouwbaarheid als wat efficiëntie betreft.

Lampen lucht

Onze kernwaarden

  • Veilig
  • Betrouwbaar
  • Betaalbaar
  • Regionaal verankerd
  • Efficiënte organisatie

Partners in energie

Als je een partner in energie bent van Coteq (zoals een ODA, energieleverancier, meet- of programmaverantwoordelijke), dan staan we voor je klaar op het platform partnersinenergie.nl. Daar vind je meer informatie en kun je al je vragen stellen.

Lees meer