Met de auto

Vanuit de richting Oldenzaal/Hengelo

Vanaf de A35, neem aflag 30 Almelo- Zuid. Sla rechtsaf de N349/de Henriette Roland Holstlaan op richting Almelo-Zuid/Ootmarsum. Volg deze weg 2,8 km tot aan de kruising met de Schoolstraat en sla linksaf. Sla na 400 meter rechtsaf naar de Nieuwstraat en vervolgens na 400 meter linksaf naar de Rohofstraat. Na 290 meter bevindt Coteq Netbeheer zich aan uw rechterzijde.

Vanuit de richting Rijssen/Nijverdal

Vanaf de N35/A35 neem afslag 31 Almelo-West. Op de N36 neem de afslag richting de Wierdensestraat. Neem op de rotonde de eerste afslag (links) en rijd door op de Wierdensestraat. Neem op de rotonde de tweede afslag (rechtdoor) en rijd door op de Wierdensestraat. Na 3,6 km sla rechtsaf naar de Rohofstraat. Na 300 meter bevindt Coteq Netbeheer zich aan uw linkerzijde.

Vanuit de richting Vriezenveen

Vanaf de N36 neem de afslag Almelo/Wierden. Neem op de rotonde de eerste afslag (rechts) naar de Wierdensestraat. Na 3,6 km sla rechtsaf naar de Rohofstraat. Na 300 meter bevindt Coteq Netbeheer zich aan uw linkerzijde.

Vanuit de richting Albergen

Vanaf de N349, ga rechtdoor op de kruising met de Van Rechteren Limpurgsingel. Volg de Sluiterveldssingel en vervolgens de Kolthofsingel. Blijf de Kolthofsingel volgen en ga rechtdoor over één rotonde. Houd links aan en volg de weg in een bocht naar links. Na 1,7 km volg de weg met een bocht naar links en vervolg uw weg over de Aalderinksingel. Neem op de rotonde de derde afslag (links) naar de Thorbeckelaan. Volg deze weg 600 meter tot aan de verkeerslichten. Ga op de kruising rechtdoor de Rohofstraat in. Na 300 meter bevindt Coteq Netbeheer zich aan uw linkerzijde.

Met de trein

Neem de trein naar station Almelo. Op station Almelo neem de uitgang Dijkstraat. Volg de Dijkstraat langs het ROC van Twente en sla linksaf naar de Kersenstraat. Steek rechtdoor de straat over naar de Rohofstraat. Na 300 meter bevindt Coteq Netbeheer zich aan uw linkerzijde.