Voor al je vragen en informatie

Op het platform Partners in Energie kun je als partner van Coteq (ODA, energieleverancier, meet- of programmaverantwoordelijke etc.) al je vragen aan ons stellen. Daarnaast vind je op het portaal een kennisbank met artikelen over veelvoorkomende onderwerpen, nieuws en wetenswaardigheden. Het is een gezamenlijk platform van alle netbeheerders en Energie Data Services Nederland. Wil je als partner in energie de afdeling marktfacilitering van Coteq telefonisch bereiken? Dat kan via het directe telefoonnummer 0546- 836 999. Je bereikt ons tussen 9:00 en 15:00 uur.

Ga naar Partnersinenergie.nl

Aangepaste telefonietijden

Beter bereikbaar op drukke momenten

Als netbeheerders willen we gezamenlijk onze bereikbaarheid zo optimaal mogelijk inrichten. Daarom starten wij vanaf 9 januari 2023 met een pilot met aangepaste telefonietijden. Vanaf die datum zijn wij bereikbaar van 09:00 tot 15:00 uur.

Hier is voor gekozen omdat uit het analyseren van onze telefonische klantvragen is gebleken dat we op deze manier op drukke momenten beter bereikbaar zijn voor jullie. We kunnen onze inzet dan beter verspreiden.

Heb je feedback voor ons of een vraag die wij niet via www.partnersinenergie.nl kunnen beantwoorden? Neem dan contact op met onze relatiemanagers. Je bereikt hen via: relatiemanagers@partnersinenergie.nl.

Ga naar partnersinenergie.nl

Contactgegvens voor onze klanten

Als je eindklant bent (je verbruikt energie en/of levert energie terug aan het net), neem dan contact op met de Coteq-servicedesk via het telefoonnummer 0546-836 666 of via één van de andere contactmogelijkheden. Dit geldt zowel voor onze zakelijke als particulieren klanten.