Van onder naar boven de grond

“Jarenlang zat ik onder de grond,” vertelt Co. “Ik werkte daar lekker mee aan het gas- en elektriciteitsnet, zonder dat iemand mij ‘van boven’ echt opmerkte. Op een enkele zandhoop na dan, waar mensen weleens boos op reageerden…" 

“Het is enorm druk onder de grond met al die kabels en leidingen en het wordt alleen maar drukker. Ik vertelde beneden altijd heel trots over de mensen van Coteq, en hoe hard iedereen werkt aan een veilig en betrouwbaar energienet, en trots ben ik nog steeds!"

Lets Co Code Mol molletje Tekengebied 1

Veel werk te doen

Co:" Ik zag de laatste jaren dat er steeds meer op Coteq afkwam. Maar ook dat het werk nog lang niet klaar is! De hoogste tijd dus om boven de grond te komen om een handje te helpen. Om de mensen boven de grond te vertellen over de veranderingen in de energiewereld en wat Coteq allemaal doet om ervoor te zorgen dat klanten 24/7 op gas en stroom kunnen rekenen, ook in de toekomst. Daar ben ik zo trots op!"

"Ook ga ik vertellen wat de drukte op het stroomnet allemaal betekent en Coteq daaraan doet. En over ontwikkelingen zoals groen gas in het netwerk."

20240523 110608

Co helpt mee

Co gaat regelmatig mee met collega's van Cogas en Coteq. Niet alleen om het vak goed onder de knie te krijgen, maar ook om verslag te doen. Houd onze website en socialmediakanalen goed in de gaten om Co te volgen! 

"Ik ga jou als klant ook helpen met vragen over je aansluiting, de slimme meter en nog veel en veel meer." 

Co sluit het interview enthousiast af met de woorden:

"Hey ho, let's co!"

Veelgestelde vragen

Wie is Co de Mol en waarom bestaat Co?

Co de Mol is onderdeel van het merk van Coteq en is een fictief figuur dat we gebruiken ter ondersteuning bij informatie die we delen op bijvoorbeeld socialmedia, stickers en brieven. 

Lees meer
Wie is mijn netbeheerder, is Coteq mijn netbeheerder?

Je kunt op www.mijnaansluiting.nl de postcodecheck doen, zo zie je direct wie de netbeheerder is voor gas en/of elektriciteit.

Lees meer
Bekijk meer veelgestelde vragen