De contractwaardes worden voor grootverbruikklanten in Almelo, Goor en Oldenzaal (waar congestie afgekondigd is) niet automatisch opgehoogd op het moment dat je later in het jaar je piekvermogen bereikt. Jouw contractwaardes zoals vastgesteld in je aansluit- en transportovereenkomst (ATO) blijven voor onbepaalde tijd geldig.

Over je contractwaardes

In je aansluit- en transportovereenkomst vind je je jouw contractwaardes. Daarin staat de hoogste piek die je hebt betaald vóór de afkondiging 19 juni 2023 (Almelo Urenco), op 17 augustus 2023 voor Almelo Mosterdpot en Oldenzaal en op 20 december 2023 in heel Overijssel. Deze waarde is de waarde die van toepassing is en geldig blijft.

Geen automatische ophoging

De contractwaardes werden voor de afgekondigde congestie automatisch opgehoogd als je een hogere piekbelasting bereikte. In ons verzorgingsgebied in Almelo, Goor en Oldenzaal is deze ophoging nu gestopt, maar dat verandert niets aan jouw afgesproken contractwaardes. Wij verlagen jouw contractwaarde niet. Dit doen wij alleen op jouw verzoek.

Meer gerelateerde veelgestelde vragen