Extra meetpunt (MLOEA)

Wat is een parallelle aansluiting?

Een parallelle aansluiting is voor een grootverbuikklant een manier om extra meetpunten achter je bestaande hoofdmeter en aansluiting te hebben. Ontdek meer.

Lees meer
Wat is een seriële aansluiting?

Een seriële aansluiting is voor een grootverbuikklant een manier om extra meetpunten achter je bestaande hoofdmeter en aansluiting te hebben. Ontdek meer.

Lees meer
Waarvoor komt een extra meetpunt van pas?

Een extra meetpunt (MLOEA) kan van pas komen voor zowel particulieren als voor bedrijven. Het is een tweede meter (of meerdere meters) achter de bestaande hoofdmeter en aansluiting. Zo kun je meerdere energieleveranciers op één aansluiting nemen, waardoor je bijvoorbeeld het verbruik en/of de teruglevering apart van elkaar kan laten meten en verrekenen via verschillende energieleveranciers. Lees verder voor meer informatie.

Lees meer
Wat zijn de voorwaarden voor een extra meetpunt?

Iedere aansluiting is in principe geschikt voor een extra meetpunt (secundair allocatiepunt), maar er gelden wel een aantal voorwaarden. Lees meer welke dit zijn.

Lees meer
Hoe vraag je een meer op één-aansluiting (MLOEA) of extra meetpunt aan?

Je vraagt een extra meetpunt (secundair allocatiepunt) of een meer-leveranciers-op-één-aansluiting aan via Mijnaansluiting.nl. Lees verder voor meer informatie.

Lees meer